Rejuvenarea mainilor prin injectarea de colagen

Varsta nu se citeste doar pe fata unei femei ci si pe mainile ei….

Odata cu trecerea timpului, pielea devine subtire, plina de riduri, venele devin proeminente. Pielea isi pierde elasticitatea, iar tesutul subcutanat scade in volum.

Din pacate cremele grase pentru maini nu sunt mereu suficiente pentru repararea structurii deteriorate a pielii, chiar daca sunt aplicate frecvent.

Pe langa ingrijirea cosmetica corecta avem la indemana si metode medicale, atat chirurgicale cat si non-chirurgicale, de imbunatatire a aspectului mainilor, prin care sa oprim trecerea timpului.

Rejuvenarea mainilor prin injectarea de colagen stimuleaza productia de colagen si elastina, realizata de catre celule specifice. Rezultatul acestui surplus consta într-o piele mai ferma, care si-a recapatat elasticitatea si fermitatea.

Injectarea cu biostimulatoare de colagen este un tratament minim invaziv, cu timp de recuperare foarte scurt sau chiar deloc. Efectul lor este gradual, iar rezultatele sunt în general vizibile la 2-3 luni după procedura inițială și durează până la doi ani sau chiar mai mult.

Nithya colagen este dispozitiv medical cu colagen injectabil Nithya pentru fata si corp. Este indicat ca adjuvant in biorevitalizarea cutanata si pentru regenerarea tesutului conjunctiv creand conditiile optime pentru formarea naturala a neo-colagenului. Este indicat, de asemenea, pentru tratarea imperfectiunilor la nivelul fetei generate de imbatranire (crono si foto-imbatranire) si pentru remodelarea imperfectiunilor precum hipotrofia si hipotonia pielii sau elasticitate redusa a pielii.

Acest dispozitiv medical este potrivit pentru:

  • Biorevitalizarea pielii,
  • Regenerarea dermala dupa traume sau leziuni post-traumatice,
  • Tratarea imperfectiunilor la nivelul fetei, al gatului, al decolteului si al corpului,
  • Tratarea tesuturilor hipotonice, hipotrofice sau lipsa de elasticitate,
  • Restaurarea si/sau corectarea semnelor faciale de pierdere a grasimii (lipoatrofia) in cazul pacientilor HIV,
  • Restaurarea si/sau corectarea cicatricelor faciale post-acneice.