Consultatii dermatovenerice

Consultatii dermatovenerice

Cand pleci de la noi nu-ti mai incapi in piele de fericire

Medicii dermatologi sunt experti in identificarea si gestionarea diferitelor afectiuni ale pielii. Ei pot diagnostica si trata probleme comune precum: acneea, eczema, psoriazisul si infectiile pielii, dar si probleme mai grave, cum ar fi cancerul de piele.

In plus, medicii dermatologi sunt calificati si in dermatologie estetica, oferind tratamente precum: HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), microneedling cu radiofrecventa (RF), Botox, fillere cu acid hialuronic si injectare colagen, Terapia Vampir (PRP), Plasma Jett, peeling chimic si microneedeling cu DermaPen, pentru a imbunatati aspectul pielii.

Cabinetul de dermatoestetica MARPOPLIFE  are in dotare aparatura medicala moderna si trateaza cele mai multe leziuni cutanate inestetice sau precanceroase.

Una dintre cele mai moderne proceduri pe care le vei gasi in cabinetul nostru este Videodermatoscopia.

O alta procedura dermatologica este Crioterapia ce actioneaza prin inghetarea formatiunilor nedorite de pe piele, care sunt apoi autoeliminate.

Dr. Maria Pop
Medic specialist dermatologie

Dr. Ioana Negoita Tiu
Medic specialist dermatovenerologie

Dr. Bianca Horvat
Medic specialist dermatovenerologie

Detectarea cancerului de piele

Detectarea cancerului de piele

Unul dintre cele mai critice aspecte ale rolului nostru, de dermatolog este depistarea precoce a cancerului de piele. Efectueaza examinari amanuntite ale pielii pentru a identifica alunite sau leziuni suspecte, care pot indica melanom sau alte tipuri de cancer de piele. Detectarea precoce poate imbunatati semnificativ prognosticul si poate salva vieti.
Optiuni de tratament

Optiuni de tratament

Oferim o gama larga de optiuni de tratament adaptate nevoilor individuale ale fiecarui pacient. Acestea pot include medicamente topice, medicamente orale, terapie cu lumina, crioterapie, excizii si proceduri chirurgicale.

Una dintre procedurile utilizate este Crioterapia ce actioneaza prin inghetarea formatiunilor nedorite de pe piele, care sunt apoi autoeliminate.

Este indicata in tratarea verucilor vulgare si a diverselor excrescente ale pielii (acrocordoane, papiloame, angioame), a unor formatiuni tumorale benigne si maligne, a petelor de pe corp cauzate de soare si a keratozelor actinice si seboreice.

Avantajul este ca asigura o vindecare rapida si previne aparitia sangerarilor, a infectiilor, precum si a cicatricilor

Videodermatoscopia digitala

Videodermatoscopia digitala

Videodermatoscopia cu fotografierea intregului corp (full-body) – investigatie utila in detectarea precoce a cancerului de piele, in special la pacientii cu risc inalt. Este un procedeu  modern, non-invaziv, prin care pot fi examinate in detaliu leziunile cutanate, cu o putere de marire de 15 pana la 150 de ori, cu vizualizarea unor detalii precise. Imaginile cu intreaga suprafata cutanata se vor capta, vor fi inregistrate si pastrate (daca se doreste) ca punct de referinta pentru examinarile ulterioare. Ele pot fi stocate in software-ul aparatului si le poti primi in raportul printat sau pe email, intr-un fisier protejat de parola (daca se opteaza pentru acest serviciu), facandu-se mai apoi comparatia fotografiilor, de la o vizita la alta, depistandu-se astfel cat mai devreme aparitia unor leziuni noi, suspecte, sau a unor modificari ale alunitelor existente.

Factorii care cresc riscul de cancer de piele ii poti vizualiza AICI.

Ingrijire preventiva

Ingrijire preventiva

Pe langa diagnostic si tratament, punem accentul si pe ingrijirea preventiva.

Educam pacientii despre cum sa-si protejeze pielea de daunele solare, oferim sfaturi privind rutinele adecvate de ingrijire a pielii si indrumari cu privire la alegerile de stil de viata care pot promova o piele sanatoasa.

Servicii de dermatovenerologie gratuite

Serviciile de dermatovenerologie GRATUITE, decontate de C.A.S.M.B., disponibile in baza biletului de trimitere de la medicul de familie, sunt urmatoarele:

consultatie dermatovenerologie
dermatoscopie
examinare lampa Wood
excizii papiloame, veruci si alte leziuni cutanate
electroterapia leziunilor cutanate
biopsii ale leziunilor cutanate
crioterapie copii

Servicii de dermatovenerologie coplata

In cadrul cabinetului pacientii au acces la servicii de dermatovenerologie COPLATA, dupa cum urmeaza:

crioterapie
electrocauterizare
plasma jett

Servicii de dermatovenerologie cu plata

In cadrul cabinetului pacientii au acces la servicii de dermatovenerologie cu PLATA, dupa cum urmeaza:

videodermatoscopie
dermatoscopie digitala
dermatoscopie clasica

Preturi servicii de dermatovenerologie

IMPORTANT

Serviciile de medicina de familie, decontate de C.A.S.M.B., disponibile in baza biletului de trimitere de la medicul de familie pot fi vazute prin click pe buton.